Stress og depression

Reducering af stress symptomer med garanti

Pengene tilbage hvis man inden 14 dage ikke har følt nogen ændring.

Båndet forsøger at normalisere de hormonelle og kemiske processer, der foregår i vores hypothalamus, hypofyse og binyrer også kaldet HPA-aksen.

Stress kan have mange årsager og kan have mange forskellige symptomer, som er direkte målbare. Symptomerne opstår typisk fordi kroppen producerer mere adrenalin, noradrenalin og kortisol, for at forsøge på at regulere en ubalance mellem det man føler, man burde kunne, og det man rent faktisk kan. Alle kan være stressede i kortere perioder, men længerevarende stressbelastninger kan kroppen ikke tåle, og derved nedsætter den aktiviteten i det sympatiske nervesystem, mens aktiviteten i det parasympatiske øges. Denne tilstand udmatter kroppen og hjernen skruer ned for de aktiviteter, den er skabt til at kontrollere.

Symptomerne af langvarig stress er forskellige fra person til person, og der findes omkring 77 forskellige symptomer (WHO), som alle kan have i forskellig grad. Nogle er dog klassiske tegn, mens andre er meget alvorlige.

Klassiske stress tegn kan være:

Psykiske tegn: Indre uro, hukommelsesbesvær, søvnbesvær, overdreven træthed, let til gråd, irritabel/aggressiv, fraværende/glemmer ting, angst, lavt selvværd, kan ikke få styr på sine tanker, utålmodig og mental blackouts.

Fysiske tegn: hovedpine, hjertebanken, mavesmerter, hedeture, smerter i nakke og skulder, nedsat appetit, svimmelhed, diarré, nedsat potens, hyppige infektioner, rysten på hænderne og øget sygefravær.

Verdenssundhedsorganisationen WHO forudser at stress og depression vil blive en af de største sygdomsfaktorer i år 2020.

Kort fakta:

430.000 danskere, svarende til 10-12 %, oplever symptomer på alvorlig stress hver dag.

Sygefravær grundet stress koster det danske samfund omkring 27 mia. kr. årligt.

300.000 danskere lider af alvorlig stress.

Der findes ingen strategi for behandling af stress i Danmark.

Lasota Energy kan ikke behandle eller fjerne stressen, og det er meget vigtigt du får den korrekte behandling af en professionel, f.eks. en psykolog.

Dog ved vi, at turmalin har en pyroelektrisk effekt, og via de negative ioner der skabes, vil det i en vis grad normalisere HPA-aksen og så meget, at nogle af symptomerne man oplever vil aftage. Det er vi så sikre på, at vi giver pengene tilbage på produktet, hvis du mod forventning ikke oplever denne effekt.

Lasota Energy

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar