Mikkel Jensen – Triatlet

Statements:

Normalt bruger jeg kun Lasota Energy armbåndet til træning, det fungerer super godt og jeg er glad for det. Jeg bruger det normalt ikke i konkurrencer pga. vandmodstand. Jeg har haft en periode, hvor jeg følte at træningen gik super godt, men at jeg underpræsterede til stævnerne. Jeg lagde hovedet i blød og kom i tanke om Lasota Energy armbåndet, måske det kunne have en effekt?
Sidste gang jeg kørte et stævne havde jeg så valgt at stille til start med mit Lasota Energy armbånd omkring håndleddet og det virkede! Jeg kørte mit bedste stævne i et par år og fremover vil det selvfølgelig være en del af mit stævne setup!

Resultater::

Dansk mester i Triathlon 2004
Dansk mester i Triathlon 2005
Dansk mester i duathlon 2005
Dansk mester i Triathlon 2006
Sølv til danske mesterskaber i duathlon 2007
Dansk mester i duathlon 2008

2009
bliver det til en sølvmedalje i duathlon, hvorefter jeg bliver skadet og ikke kan løbe i 4 måneder. I den perioder ligger alt fokus på svømningen og jeg får svømmet mig på landsholdet i svømning for årgang 95 drenge. I denne periode får jeg etableret mit navn som en af de allerbedste svømmere herhjemme i dansk Triathlon.
Jeg vinder dov en sølvmedalje til DM i Triathlon 2009.

2010
bliver mit år!
Jeg vinder både DM guld i duathlon, DM guld i sprint Triathlon, DM guld i kort Triathlon, NM guld i Triathlon og NM guld for hold.

2011
vinder jeg DM i duathlon
Sølv til DM sprint Triathlon
Guld til DM kort Triathlon
Sølv til DM cross duathlon
Bliver det også til en 4. Plads med det danske ungdomslandhold til EM i stafet for ungdom. 3 drenge som i sin vildeste fantasi ikke turde håbe på noget så vildt.

2012
Guld DM duathlon
Guld DM sprint Triathlon
Guld DM kort Triathlon
Bronze DM sprint elite hold med Fredericia Triathlon Team, med gennemsnitsalder på 17 år.

2013
Bronze DM sprint Triathlon
Sølv DM kort Triathlon