Bianca Walton og Ida Knudsen – Landsholdryttere i military

Deltog til EM i Portugal i Oktober 2014

Statements:

Vi vil rigtig gerne takke for sponsoratet, og jeg vil på min og Fritzs (min hests) vegne, gerne sige tusind tak for armbåndene.

Fritz fik det på hjemmefra dagen hvor vi kørte, og det samme gjorde jeg. Jeg oplevede med ham, at han på intet tidspunkt har været træt, slidt eller øm og vigtigst af alt, han blev ikke transportsyg af at køre 3200km sydpå til Portugal.

Jeg har selv oplevet, at jeg ikke har været træt. Jeg har kunnet koncentrere mig og holde fokus en helt dag af gangen i en uge, uden at blive træt. Det synes jeg er ret fantastisk! Fritz har slet heller ikke virket brugt eller træt i kroppen, heller ikke på vej hjem. Han har været fuldstændig den samme, og der tror jeg altså at jeres armbånd har været med til at gøre en stor forskel.

Vi har begge oplevet, to meget skarpe og veloplagte heste, som har været de samme som derhjemme. Utroligt, at man ikke har kunnet mærke, at de har kørt i alt 6500km.

Ida skriver efterfølgende:

Med dette resultat bliver Fritz og jeg placeret som nr. 26 til europamesterskabet for ungryttere i military.

Udover en 26. plads og en masse erfaring, fik jeg en ”special prise” for europamesterskabets yngste rytter. Dette er en pris jeg modtager med stor glæde og stolthed, for jeg er nemlig kun 18 år, og mesterskabets aldersgruppe hedder 19-21år. Jeg kunne deltage i junior EM, men jeg var kvalificeret til niveauet sværere, og derfor synes jeg det er super fedt, at kunne sige, at jeg er den 26. bedste militaryrytter i europa under 21år, i en alder af 18 ????