Hej
Gå til min konto
Logout
Lasota Energy Jewellery J-Line2017-11-24T09:16:03+00:00

 

Introduktion

Lasota Energy er en dansk virksomhed som er oprettet i 2011. Vi udvikler og distribuerer innova­tive højkvalitetsprodukter, med en effektiv negativ ion ladning og hologrammer med elektromagnetiske skalafrekvenser. Vores filosofi er central for udviklingen af vores produkter. Ved at fokusere på kroppen som en hel­hed sørger dit nye produkt for, at optimere din krop og bringe den så meget i ligevægt som muligt. Produktet indeholder intet skadeligt og kan nemt anvendes af børn, unge og ældre. Lasota Energy Jewellery J-Line er vores nyeste produktserie.

Hologrammer

Et Lasota Energy smykke har indlejret 3 hologrammer, som er en tynd film ladet med elektromagnetiske frekvenser mellem 7,4-8,2 Hz. Effekten påvirker nogle forskellige nervesystemer, som fører til de centre i hjernen, som styrer al motorik. Herfra optimeres hele det motoriske bevægelsesapparat øjeblikkeligt. Det er altså hjernen selv, der ved stimulation sørger for en bedre funktion af det motoriske system.

Negative ioner

Videnskabelige og dokumenterede undersøgelser har vist, at mennesker og miljøer der er påvirket af større mængder af negativt ladede ioner, reagerer positivt på en lang række områder. Forskningen har bevist, at negative ioner har en helbredende effekt på blodet, det autonome nervesystem, hormonsystemet, hjernefunktioner, kroppens immunforsvar, stofskiftet og desuden modvirker negative ioner træthed. Det sker, fordi negativt ladede ioner har evne til hurtigt at trænge ind i organismen og indvirke positivt på blodsystemet.

Germanium (GE132)

I et Lasota Energy J-line smykkearmbånd findes der germanium, som også er defineret som et halv metal, hvilket betyder at det er halvledende, og igen betyder at det har gode egenskaber til kun at sende strøm den ene vej. Opdagelsen af germanium startede i 1875 med den russiske kemiker Omitri Mendeleev, som var fortaler for, at man brugte en kemisk lov, kaldet “den periodiske lov”, hvor man inddelte grundstoffer i atomnummer, vægt og massefylde (densitet), og her var der huller i den 32. gruppe. I 1886 opdagede den tyske kemiker, Clemens Winkler, under nogle analyser dette stof, og valgte som hyldest til sit land at kalde det germanium (Germany). Germanium har atomnummer 32, atomvægt 72.60 og massefylde på 5.36. I slutningen af 1940erne brugte man germanium i elektronisk udstyr som f.eks. dioder og senere blev det brugt i computerudstyr i Japan, som man også kaldte bio-chip. Men i Japan forskede Dr. Asai Kuzuhiko også i, om germanium kunne bruges til behandling af sygdomme, efter at have studeret stoffets egenskaber. Han fandt bl.a. ud af, at det kan binde syreholdigt hydrogen ioner (altså positive ioner også kaldet H+), og som man ved ødelægger kroppens celler, og trækker dem ud af kroppen via nyrerne. En anden ting man fandt ud af er, at germanium kan afgifte blodet og dermed skabe mere ilt. I dag behandler og helbreder Dr. Asai kræft uden strålebehandling eller kemoterapi, men kun med organisk germanium. En anden læge i biomedicin, Dr. Serafina Corsello fra New York, bruger organisk germanium til at styrke immunsystemet ved syge patienter. Inden for biologisk medicin tager man organisk germanium i pulver, som skal opløses i slimhinderne under tungen, for derved at få det direkte ud i blodbanerne. Germanium er fuldstændigt uskadeligt og kan ikke overdoseres.

Kigger man på indikationerne som diverse læger, som arbejder med biomedicin bruger germanium til rundt i verden, kan man liste følgende op:

 1. Afgifter blodet, især de røde blodlegemer.
 2. Styrker immunforsvaret.
 3. Beskytter vores celler mod bakterier og virus.
 4. Fjerner giftstoffer og tungmetaller i kroppen (via nyrerne).
 5. Sørger for kroppen hurtigere bliver rask efter en sygdom.
 6. Bruges til behandling af kræft.

I et Lasota Energy J-line smykkearmbånd ligger en lille smule af det reneste japanske organiske germanium. Der er ingen dokumentation for, at der i armbåndet kan opnås det samme, som det lægerne, der arbejder med biomedicin bruger. Men omvendt ligger der germanium i, fordi vi tror på at når kroppen konstant er omgivet af gode stoffer, vil det have en positiv effekt. Desuden er huden en rigtig god penetrator for de fleste stoffer, og vi tror på at lidt germanium over lang tid også vil have en positiv effekt for din krop.

FIR

I et Lasota Energy smykkearmbånd også kaldet J-line, indeholder en af de tre charms en såkaldt FIR. FIR står for far infrared radiation og er egentlig en underinddeling af det elektromagnetiske spektrum og har en typisk bølgelængde 3-100 um (mikrometer). FIR er meget kendt i terapi over hele verden især blandt fysioterapeuter, men har faktisk været brugt i mange hundrede år. FIR virker ved hjælp af stråling, og kan penetrere igennem stof/tøj og ind i kroppen. Man kender måske infrarøde lamper, som en terapiform, men også sauna og nogle stråler fra solen udsender FIR. Kroppen er ekstrem god til at optage FIR, da kroppens cellesvingninger og FIR passer godt sammen, samtidig med FIR absorberes bedre i varme, hvilket sker i cellerne når de laver energi. Cellerne er små kraftværker, som optager næringsstoffer igennem biokemiske reaktioner (natrium-kaliumpumpen via ATP og ADP processer etc.), og skaber dermed små cellesvingninger. En rask krop har en cellesvingning på mellem 62-72 MHz, og jo lavere den svingning er, jo dårligere fungerer kroppen. Forkølelse optræder typisk fra 57-60 MHz, sygdomme generelt, hvor immunforsvaret er nede på omkring 58 MHz og kræft ved 42 MHZ. Det er ligesom enhver anden motor, jo renere forbrænding, jo bedre kører motoren. Så alt i kroppen kommunikerer via elektromagnetiske stimuli, og her kan en FIR hjælpe med at få alt væv fra organer til knogler til at vibrere på den rigtige måde. Kroppen er i dag nemlig konstant påvirket med skadelig vibrationer. Det kan være mobiltelefoner, IPads, PC-skærme, mikroovne, bare for at nævne nogle få, som alle sammen udsender skadelige mikrobølger ud og kan skade kroppen.

FIR kan have indvirkning på:

 1. At få bedre cellemembraner og dermed stærkere celler i almindelighed.
 2. Forbedring af immunforsvaret.
 3. Forbedrer stofskiftet, ved at forberede ATP og ADP processerne.
 4. Er godt hvis man har forhøjet blodtryk (også selvom du er i behandling).
 5. Bruges til behandling af kognetiv hjerteinsufficiens, og leddegigt.
 6. Lindre smerter overalt på kroppen, både overfladisk og i organerne.
 7. Kronisk træthed.
 8. I kinesisk medicin, at styrke Qi.

Kilder:

 • Direct and indirect effects of ceramic far infrared radiation on the hydrogen peroxide-scavenging capacity and on murine macrophages under oxidative stress. J Med Biol Eng. 2011; 31 (5):345–51.
 • Tainio Technology, an independent division of Eastern State University in Cheny, Washington.
 • Jens Christian Skou, The influence of some cations on an adenosine triphosphatase from peripheral nerves.
 • Sheppard AR, Swicord ML, Balzano Q. Quantitative evaluations of mechanisms of radiofrequency interactions with biological molecules and processes. Health Phys.
 • u SY, Chiu JH, Yang SD, Hsu YC, Lui WY, Wu CW. Biological effect of far-infrared therapy on increasing skin microcirculation in rats. Photodermatol Photoimmunol Photomed. 2006; 22.
 • oo BH, Park CM, Oh TJ, Han SH, Kang HH, Chang IS. Investigation of jewelry powders radiating far-infrared rays and the biological effects on human skin. J Cosmet Sci. 2002; 53 (3):175–84.
 • Leung TK, Lin YS, Lee CM, Chen YC, Shang HF, Hsiao SY, Chang HT, Chao JS.
 • Fatma Vatansever and Michael R. Hamblin, Far infrared radiation (FIR): its biological effects and medical applications, Photonics Lasers Med. 2012 Nov 1; 4: 255–266.
 • Masuda A, Kihara T, Fukudome T, Shinsato T, Minagoe S, Tei C. The effects of repeated thermal therapy for two patients with chronic fatigue syndrome. J Psychosom Res. 2005 Apr;58(4):383-7.
 • Lin CC, Chang CF, Lai MY, Chen TW, Lee PC, Yang WC. Far-infrared therapy: a novel treatment to improve access blood flow and unassisted patency of arteriovenous fistula in hemodialysis patients. J Am Soc Nephrol. 2007 Mar;18(3):985-92. Epub 2007 Jan 31.
 • Fredrikus G. J. Oosterveld, Johannes J. Rasker, Mark Floors, Robert Landkroon, Bob van Rennes, Jan Zwijnenberg, Mart A. F. J. van de Laar, Gerard J. Koel. Infrared sauna in patients with rheumatoid arthritis and ankylosing spondylitis. Clinical Rheumatology. 2009 January 01.
Magnet

Det sidste og ikke mindre end femte funktionselement som et Lasota Energy smykke armbånd (J-line) indeholder er en magnet. Magnet armbånd er ret kendte modsat de andre elementer som vi har i vores armbånd, der er langt mere innovative. Alligevel bør der også være en magnet i armbåndet, da det lige som de andre elemeter har funktioner som er gavnlig for kroppen. Man har brugt magneter til at helbrede sygdomme med siden oldtiden. Man har i forskningen fundet mange forskellige effekter i kroppen, når man anvender magneter, men man skal huske på, at der er stor variabel i magneternes størrelse og styrke. For eksempel fandt forskere fra University of Virgina ud af at mikrocirkulationen øges i blodkarrene ved magnetterapi, men styrken skulle være over 20 gange en køleskabsmagnet og de skulle rotere. En så stor magnet ville ikke være mulig at bære, men der er omvendt lavet mange magnetisk terapeutiske udstyr, som har stor effekt, men det er ikke nogen, man kan gå og slæbe rundt på. Mange hævder også, at magneter kan fjerne hævelser, hvis man sætter magneten der, hvor hævelsen er. Men det findes der ikke nogen dokumentation på overhovedet. Faktisk er der ikke meget valid dokumentation på de mange sygdomme, som et magnetarmbånd skal kunne hjælpe på. Alle ved dog at magneter kan tiltrække forskellige metaler som jern, nikkel og kobolt (ferromagnetisk) samt mindre på bly, platin og aluminium (paramagnetisk), men der er ikke mange af disse, som findes naturligt i kroppen – heldigvis. Det eneste, der findes i kroppen, der er kan tiltrækkes af en magnet, er jern. I vores blod har vi forskellige stoffer, heriblandt de røde blodlegemer (erytrocytter) som har til opgave at transportere ilt rundt til alle vores celler. På disse røde blodlegemer er der et jernholdigt protein som hedder hæmoglobin. Det er herpå ilten sidder. Man ved også at usund levestil i sær på grund af manglende motion, hvor kredsløbet ikke bliver belastet og ved dårlig kost, at disse røde blodlegemer klister sig sammen, og dermed bliver overfladearealet mindre, hvorpå de kan bære mindre ilt. Hvis man sætter en magnet et sted, hvor blodkarrene ligger yderligt er tesen at de sammenklistrede blodlegemer spaltes fra hinanden og dermed kan have mere ilt med rundt i kroppen, som igen giver et langt bedre stofskifte og velbefindende.

Den magnet vi anvender er fabrikeret magnet,fordi den kan laves langt stærkere end de naturlige forekommende magneter der findes. En naturlig magnet kaldes for magnetit. Den findes overalt, men effekten er ret svag i forhold til dem, man kan lave ved at blande forskellige stoffer og kemikalier sammen. Magneten i et Lasota Energy smykke armbånd ligger på 1000 gauss.

Må man bruge en magnet hvis man har pacemaker? Der skal en meget stærk magnet til og den skal holdes mindre end 3 cm. fra pacemakeren, så kan der opstå interferens. Kigger man på samtlige patientbrochurer fra pacemaker producenter, står der intet om at det frarådes. Andet udstyr som har langt stærkere magnetisk påvirkning kan anvendes: som hovedtelefoner, MR-scanning, røntgen, induktionskogeplader og sikkerhedstjek i lufthavnen. Hvis du er i tvivl så tal med din læge om det.

Magneten forsøger på:

 1. At øge iltniveauet, ved at spalte hæmoglobinet i de røde blodlegemer.
 2. Forbedre immunforsvaret.
 3. Smertelindring i muskler og led.
 4. Forbedre blodcirkulationen

Vi håber du vil tage godt imod vores nyeste produkt, Lasota Energy Jewellery også kaldet J-Line. Produktet findes både til kvinder og mænd.

Kontakt os endelig hvis du har ydeligere spørgsmål til vores fashion armbånd J-Line.

Læs folder om J-Line ved at klikke her

Lasota Energy Jewellery
Lasota Energy Jewellery