silikonebånd fra Lasota Energy armbånd

Hvorfor skal et silikonebånd koste 249,- kr.

Et silikonebånd til mennesker, hunde og heste, kan da ikke koste noget særligt.

En kunde som var meget begejstret for vores produkter, spurgte os hvad vi gjorde for at beskytte vores produkt, om vi havde fået patent eller andet det gjorde at andre ikke kunne kopiere vores produkter. Svaret var nej, hvilket kunden var uforstående overfor, hvis produktet var så genialt som vi hævede, at vi ikke beskyttede dette.

Sagen er, at Lasota Energy er startet helt fra bunden, udviklet af Jan Lasota som er en af Danmarks mest uddannede og mest respekterede behandlere. Det har taget ham 20 år at “knække koden” således produktet kunne skabes. Et patent gælder fx kun i Danmark, eller i EU eller i hele verden. Men disse patenter er ekstrem dyre, og i bund og grund ikke mere værd end det papir de er skrevet på, da mange lande ikke respekterer disse patenter, og netop ved et patent, ville man være nødt til at punkt for punkt fortælle hvordan produktet er skabt. Se blot på hvor store problemer et kæmpe firma som Louis Vuitton har med kopi-varer fra asien, som stort set er identiske, eller kopi Rolex-ure fra Japan. Yderligere har Lasota Energy det problem, at dette produkt netop bliver lavet i Kina, nærmere bestemt Guangzhou som regnes for at være verdens førende steder for produktionsvirksomheder der f.eks. arbejder med elektromagnetisme. Både Apple, Samsung, Garmin produkter mv. bliver produceret i det område.

Lasota Energy har valgt en anden strategi, nemlig at alliere sig med ikke mindre end 10 fabrikker som her i sær laver dele til Lasota Energy, og herefter samles det hele selv i vores egen “fabrik”. På den måde sikre vi os, at produktet bliver mere end vanskelig at kopierer. Man kan sagtens kopierer udseendet, men virkningerne vil ikke kunne efterlignes, med mindre man besad den samme viden som Jan Lasota ligger inde med. Så produktet er mere end blot et silikonebånd.

Normalt vil det tage mindre end  10 sekunder at producere et silikonebånd. Selve produktets materialer er begrænset, men produktionsprocessen og tiden er omfattende.  Dette er også den primære grund til hvorfor et silikonearmbånd skal koste 249 kr., og et Lasota Pet Energy til hund, eller et HorsePower til hest, skal koste 349,-. Det er simpelthen tiden og de mange forskelige afdelinger båndet skal igennem inden det er færdigt. F.eks. købes der sort tumalin (et mineral) som hentes i enten Brasilien, Italien eller Sri Lanka, dette skal igennem en lang renseprocess, hvorefter det så skal i en særlig trykovn, hvor det opvarmes til 1350 grader i mange timer. Nu er der skabt et pulver som har langt flere negative elektroner end positive, og dette kaldes for negative ioner. Herefter er der en anden fabrik som er specialister i fremstilling af silikone, og disse blander den negative ladede turmalin sammen med silikone, efter nogle særlige beregninger, således det både er stærkt og virkningsfuldt. Det hele bliver samlet til et silikonebånd. Dernæst sendes det til designgruppen, som skærer båndene til, laver linjen ind fræset i båndet og lægger farve på. Mange er heller ikke klar over at meget af farvelægningen er håndmalet. Sidst skal produkterne til vores egen fabrik hvor alle delene samles og pakkes. Så selvom man tænker at de materialer der er brugt ikke kan koste det store, er en faktisk produktionstid på 24 til 36 timer det der gør at båd det koster det de gør ude på hylderne. Omvendt kan man også være kritisk hvis man finder lignede bånd til billige priser, da et er design et andet er virkning. Lasota Energy fokusere altid efter maksimal virkning.

Lasota Energy

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar