Levering og salgsbetingelser

Tryghedsgaranti

Vores kunder har altid god tid til at vurdere deres køb på Lasotaenergy.dk. Der er 14 dages returret. Dog må varen ikke have været taget i brug eller emballagen brudt. Kunden betaler returportoen, ligeledes bærer kunden ansvaret for varen/produktet hvis det forsvinder eller bliver beskadiget undervejs ved fragten retur til os. Vi anbefaler derfor altid at vores kunder sender varer/produkter retur med track & trace nummer hos enten Post Danmark eller GLS. Vores kunder bør være opmærksom på, at vi ikke modtager returvare sendt til pakkeshop.
Ubrugte varer og varer i intakt emballage tages retur og varens pris bliver refunderet.

Priser

Alle priser er inkl. 25% moms. Priser og ekspeditionsgebyr er normalt gældende indtil næste kalenderår i det følgende år. Der tages dog forbehold for eventuelle prisændringer, som er uden for vores indflydelse (prisstigninger, nye pris- og afgiftslove, porto-/transportstigninger, omkostningsstigninger osv.), samt mod trykfejl.

Udgifter og risiko ved returnering
Du skal selv afholde udgifterne for returnering af varen, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering til dig, og indtil den er returneret til Lasota Energy.

Reklamation

Ved reklamationer afholder køber udgiften til returforsendelsen til Lasota Energy. Sendes til Lasota Energy, Prangervej 111, 7000 Fredericia (Det er ikke muligt at gøre brug af pakkeshop)  Reklamation kan ligeledes returneres på hovedkontoret, Prangervej 111, 7000 Fredericia. Lasota Energy afholder udgiften for fremsendelse af nye produkter.

Black Friday og andre rabatter

Alle tilbud og rabatter gælder kun så længe lager haves og kun i det tidsrum tilbuddet kører.

Leveringstid

  • Leveringstiden med DAO er som regel 1 – 2 hverdage.
  • Leveringstiden med GLS er som regel 1 – 2 hverdage.

Levering og omkostninger

Vi samarbejder med DAO og GLS og det vil være de to udbydere som vores kunder kan vælge imellem.

Det er muligt at vælge følgende produkter;

DAO til pakkeshop

DAO direkte

GLS til pakkeshop

GLS erhverv.
De aktuelle priser er oplyst i betalingsprocessen.

Forsendelsesomkostninger

Beløbet på bestillingen trækkes ikke fra kundens konto, før varen er afsendt fra vores lager. Alle bankoplysninger bliver krypteret af vores betalingsformidler (DIBS).

Levering til Grønland og Færøerne

Levering kun ved forudbetaling.

Under 20 kg (undtaget volumevare) sendes med PostNord (MyPack). Ønskes luftfragt opkræves tillæg.

Over 20 kg til Grønland med Royal Arctic, til Færøerne med Faroe Ship. Fragt fra afskibningshavn til modtagerland afregnes af modtager direkte med speditør.

Fragt bliver pålagt kr. 300,- i ekspeditionsgebyr.

Ved køb over kr. 3000,- påføres toldomkostninger som afregnes direkte med speditør.

Ved forsendelse til Grønland og Færøerne fratækkes 25% moms i de viste priser.

Kvittering

Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at vores kunder udskriver den umiddelbart efter købet. Kunden vil også modtage en bestillingskvittering efter ordreafgivelse. Ved forsendelsen bliver der fremsendt en faktura, som skal fremvises ved eventuel ombytning, eller reklamation. Fakturaen er også kundens bevis på reklamationsretten, – hvis uheldet skulle være ude.

Forbrugeraftale-loven

Vores kunders ordreafgivelse – og køb på LasotaEnergy.dk er underlagt almindelig dansk lovgivning. Læs om sikkerhed og rettigheder når du handlet på internettet: www.forbrugerstyrelsen.dk

Kundeservice

Telefonerne er åbne mandag til fredag fra kl. 8.00 – 15.00 hvis der skulle være spørgsmål til en bestilling eller forsendelse.
Det er også muligt at sende en mail på info@lasotaenergy.com

Spørgsmål til kundeservice sendt pr. email vil så vidt mulig blive besvaret på hverdage i tidsrummet 8.00 – 15.00. Henvendelser modtaget efter 15.00 vil først blive besvaret næstfølgende hverdag. Telefonisk kontakt kan ske på: +45 75 91 57 58

Serviceafdeling samt tekniske spørgsmål

Telefonerne er åbne mandag til fredag fra kl. 8.00 – 15.00

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@lasotaenergy.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Lasota Energy, Terapishop ApS
Prangervej 111
7000 Fredericia
+45 75 91 57 58
Info@lasotaenergy.com