Uro i benene er også det man kalder for Restless Legs syndrom (RLS). Man anslår at lige under 10% af befolkningen lider af RLS, og rammer flest mellem 30-60 år.
Det kaldes Restless Legs Syndrom (RLS) fordi man ikke kan lade være med til at bevæge sine ben, da man hele tiden føler der er noget som værker, irritere, kribler, sover eller måske en brænder. Tilstanden er som sådan ikke farlig, men den kan alligevel være ret styrende for ens liv, fordi de fleste får uro i benene om natten, når de skal sove.
Der findes forskellige variationer at hvor meget uro man har, men mange har det så meget, at de sover dårligt i løbet af natten, og derfor har svært ved at eksistere ordentlig om dagen både fysisk og psykisk, da man konstant er i søvnunderskud.
Man kan dele RLS op i to typer; den ene type kalder man for sekundær-RLS fordi det opstår som et følge af et andet problem, det kan f.eks. være vitaminmangel, sukkersyge, graviditet eller en bivirkning af fra noget andet medicin.
Mens den hyppigste Restless Legs Syndrom type, kaldes for primær-RLS, og er den type der rammer flest. Ingen ved er ingen hvorfor denne type uro i benene opstår, men seneste forskning tyder på at der er en ubalance i dopaminniveauet. Dopamin er det stof som giver beskeder mellem forskellige centre i hjernen.
Grunden til man tænker den vej, at fordi hvis man evt. giver Parkinson medicin virker det også mod RLS, og Parkinson giver også en dopamin‐dysbalance.
Et Lasota Energy armbånd er målrettet til at regulere hele det hormonelle system, som f.eks. dopamin, kortisol, aldosteron, oxytocin og mange andre. Hormoner er kemiske signalstoffer som kroppen bruger til at sende typisk fra og imellem forskellige centre i hjernen, og ud til andre steder i kroppen.
Det er også ekstrakt derfor et armbånd “kan” have så mange funktioner, da disse hormoner har enorm mange funktioner, og ligeså mange tilstande kan opstå hvis der er hormonel opstår. Det er de negative ioner i et Lasota Energy armbånd der forsøger at regulere det hormonelle system, hvilket betyder at det skal skiftes efter en tid på typisk 6-8 måneder.
Man kan mærke på båndet at det føles meget gummiagtigt og ikke længere er støvet i sin overflade, hvis det trænger til at blive skiftet. Så hvis man har primær-RLS burde båndet kunne hjælpe i større eller mindre omfang, og omvendt ikke virke hvis det er en sekundær RLS-lidelse man lider af.

Restless Legs Syndrom

By | 2018-01-31T09:05:26+00:00 januar 31st, 2018|Ikke kategoriseret|0 Comments
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Kære kunde. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Hvad vil du spørge om?
Connecting...
Ingen medarbejdere er ledige i øjeblikket. Prøv venligst igen senere eller kontakt os via vores kontak formular under "kontakt os"
Vi har meget travlt i øjeblikket. Vi håber derfor du har tålmodighed og vil bestræbe os på at svare dig, så hurtigt vi kan.
:
:
:
Har du spørgsmål til vores produkter? Skriv gerne til os.
:
:
Tak for dine spørgsmål og vi håber du fik den hjælp du søgte.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad