I denne uge deltager Clara Tauson for første gang i karrieren i en Pro Circuit turnering, hvor hun har sikret sit første point til WTA-ranglisten

Det går godt for den 14-årige Lasota Energy sponsoreret, tennis spiller Clara Tauson.

Hvis man følger med i de danske tennisspillere, der deltager i internationale turneringer, er man ikke i tvivl om, at der skal noget ekstraordinært til for blot at få sit navn på WTA-ranglisten. Som i øjeblikket tæller de eneste danske navne: nr. 6 Caroline Wozniacki, no. 481 Karen Barritza og no. 796 Emilie Francati.

For at få sit navn på WTA-ranglisten, skal man have optjent mindst 10 point eller have opnået point i mindst 3 turneringer på Pro Circuit touren hos kvinderne.

14-årige Clara Tauson deltager i denne uge for første gang i en $15.000 turnering, Tennis Organisation Cup i Antalya, hvor hun var oversidder i 1. kvalrunde, og mandag vandt Clara 6-2, 6-0 i kval-finalen over 22-årige Amelia Stuart (GBR).

Dermed var Clara videre til hovedturneringen, hvor hun i 1. runde (R32) fik en flyvende start mod 24-årige Rebeca Pereira (BRA), idet hun vandt 1. sæt 6-0 uden at modstanderen havde en eneste break-mulighed.

På papiret ligner det en enestående mulighed for endnu en sejr til Clara, da Stamats bedste ITF-resultat er en semifinale i en Grade 5 i hjemlandet, Moldavien, men sejren over 4. seedede Sezer indikerer, at der ikke venter en “walkover” til Clara.

Vi hos Lasota Energy ønsker Clara held og lykke.

By | 2018-01-15T09:10:06+00:00 september 22nd, 2017|Ikke kategoriseret|0 Comments
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Kære kunde. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Hvad vil du spørge om?
Connecting...
Ingen medarbejdere er ledige i øjeblikket. Prøv venligst igen senere eller kontakt os via vores kontak formular under "kontakt os"
Vi har meget travlt i øjeblikket. Vi håber derfor du har tålmodighed og vil bestræbe os på at svare dig, så hurtigt vi kan.
:
:
:
Har du spørgsmål til vores produkter? Skriv gerne til os.
:
:
Tak for dine spørgsmål og vi håber du fik den hjælp du søgte.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad