Hej
Gå til min konto
Logout
Lasota Pet Energy2017-05-03T11:33:33+00:00

LASOTA PET ENERGY

Lasota Pet Energy er et halsbånd til din bedste ven.

Halsbåndet er bygget fuldstændig identisk op som et armbånd til mennesker eller heste. Godt nok er hunden i de fleste familier deres bedste ven, men for andre en god kollega, når man tænker på vagten eller politibetjenten, og jægeren eller hundetræneren vil sige, at det er et vigtigt redskab. Så uanset om hunden skal give familien kærlighed, fokus i politiarbejde eller øget sanser på vagt, er det vigtigt hunden er velfungerende og fyldt med energi.

Hundens celler fungerer grundlæggende lige som vores egne, og derfor kan en hund også bliver udkørt, nervøs, stresset, køresyg eller lide af allergi, led- og muskelsmerter. Se bare på de mange nervøse hund, der er til nytår, og som mange ”doper” med medicin, hvilket måske ikke er hensigtsmæssigt.

Men ved at tilsætte negative ioner og lade to hologrammer med elektromagnetisme, er der hjælp at hente, hvis din hund ikke er 100 % velfungerende. De negative ioner får vi ved at tage en turmalin sten, rense den og knuse den til pulver, og herefter opvarme den. På den måde bliver den elektrisk negativ ladet, hvilket du kan mærke på halsbåndet når det er nyt, ved at det faktisk virker lidt støvet. Et Lasota Energy armbånd afgiver 1500 negative ioner i sekundet pr. cm2, hvilket også betyder det mister “pusten” over tid, da ladningen aftager. Det er i virkeligheden umuligt at sige, hvor længe ladningen holder. Holdbarheden på et Lasota Pet hundehalsbånd er 12 måneder (ofte væsentlig mere end 12 måneder), da båndet også er væsentlig større og derfor kan indeholde mere turmalin.  De fleste kan få det til at holde i længere tid, og ganske få i kortere tid. Negative ioner vil forsøge at normalisere hundens mange automatiske hjernefunktioner, som styres af dens hormonelle system, der enten kan være over- eller underaktiv.

I halsbåndet findes også to hologrammer, som begge er elektromagnetisk ladet. De er skaleret, hvilket vil sige de er ladet med flere frekvenser, som ligger mellem 7,4 til 8,2 Hz. Elektromagnetisme er dybest set en kombination af magnetfelter og elektrostatiske felter, og disse har bedst funktion i væsker, især væsker som er elektrisk ledet. Alle hundens celler indeholder vand, knogle (65%), muskel (80%) blod (90%) med forskellige ledende stoffer, som f.eks. natrium, kalium, jern, mangan og magnesium. Ved at bruge disse vil man forsøge på at genskabe de funktioner, der foregår i lillehjernen, hvilke kan være forstyrret på grund af stress, angst, uro, forkert kost (typisk hvis man giver hunden almindelige madrester fra bordet og ikke egnet kvalitets hundemad). Alle nerver i kroppen både de perifere og det centrale nervesystem, genereres ved hjælp af elektrisk energi skabt af kemiske processer.

Frekvenserne kan ændre sig til kroppens normale niveau, og ikke forberede funktionerne for en velfungerende hund. Sagt med andre ord, at det bør kunne rette noget, hvis der er noget at rette.

Tusinder af hundeejere har meldt tilbage til os, hvad det har gjort for deres hund. En kunde sagde, jeg forstår mig ikke på produktet, men man kan vel ikke narre en hund til at tro på produktet, hvis det kun var placebo.

Prøv et Lasota Pet Energy hvis din hund lider af følgende problemer:

  • Er nervøs eller urolig.
  • Virker stresset eller aggressiv
  • Sover for meget eller virker sløv.
  • Er for voldsom blandt mennesker og andre hunde, den ikke kender.
  • Virker stiv i dens bevægelser.
  • Hvis den hurtig bliver forpustet uden særlig anstrengelse.
  • Har allergi eller hele tiden kradser sig (husk at tjekke kosten også).
  • Har led eller muskelsmerter.
  • Er køresyg (virker urolig og forpustet når den transporteres, måske ligefrem kaster op).

Lasota Pet Energy er ligesom alle andre produkter i sortimentet CE-godkendt.