Profil 2017-04-10T13:49:58+00:00

 

PROFIL

Lasota Energy blev oprettet i 2011, skabt af doktor i Osteopati Jan Lasota, udviklet på baggrund af viden, forskning og arbejde ned til mindste detalje. Denne udvikling er hele tiden en løbende proces, hvor vi bruger de nyeste teknologier i tæt samarbejde med vores udviklere og designere.

Lasota Energy skal næsten opfattes som Vitaminpillen, som du ikke spiser, men påvirker din krop positivt ved at bruge stråling og elektromagnetisme, som ligger i de forskellige produkter. Alt i kroppen arbejder og fungerer ved hjælp af strøm, resonans og elektromagnetisk stimuli. Vi fokuserer på kroppen som en helhed, med et produkt, der kan optimere din krop og bringe den så meget i ligevægt som muligt, for både mennesker og dyr.

Målgruppen for Lasota Energy armbånd er udbredt fra børn til voksne, fra amatører til elitesportsudøvere, arbejde og fritid, og både aktive og inaktive brugere.
Sagt med andre ord, det kan bruges af alle.
Lasota Energy har også udviklet Lasota Pet Energy til hunde og HorsePower til heste, med nøjagtig samme virkning, for derved at fremme dyrets velfærd.

Du kan læse anmeldelser og folks oplevelser med vores produkter på: https://www.facebook.com/lasotaenergy/, hvor du også kan følge med i vores mange aktiviteter og opdateringer.

Du kan købe de originale Lasota Energy armbånd ved forhandlere i hele Danmark. Et originalt Lasota Energy sælges ikke på Ebay, Amazon eller andre internationale online shops.

Indtast dit postnummer og se hvor din nærmeste forhandler befinder sig: https://lasotaenergy.dk/forhandlere/.

Al henvendelse kan ske via vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser så hurtigt som muligt.

Lasota Energy er inde i en kontrolleret vækstperiode og en stor tilslutning til vores produkter. Derudover så sørger vi for, hele tiden at udvide vores forhandlernetværk, så det bliver nemmere for dig, at finde vores kvalitetsprodukter i dit nærområde.
Har du kendskab til nogle, eller ønsker du selv at høre om muligheden for at blive forhandler, så er du velkommen til at kontakte os i kontaktformularen her på siden. Al henvendelse kan ske via vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os på at besvare dine henvendelser så hurtigt som muligt.

OBS. Lasota Energy er CE-godkendt og et ”Registrered Trademark” og alle vores produkter er undersøgt på to uafhængige laboratorier, for derved at sikre, at vores produkter intet skadeligt indeholder. Desuden har vi en “Code of Conduct”, som indeholder retningslinjer for ansvarlighed og god praksis for medarbejdere og organisation, samt hvilke krav vi stiller til vores leverandører vedrørende sociale, etiske og miljømæssige forhold.

 

Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Kære kunde. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Hvad vil du spørge om?
Connecting...
Ingen medarbejdere er ledige i øjeblikket. Prøv venligst igen senere eller kontakt os via vores kontak formular under "kontakt os"
Vi har meget travlt i øjeblikket. Vi håber derfor du har tålmodighed og vil bestræbe os på at svare dig, så hurtigt vi kan.
:
:
:
Har du spørgsmål til vores produkter? Skriv gerne til os.
:
:
Tak for dine spørgsmål og vi håber du fik den hjælp du søgte.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad