Tina Dufour
Rytter
2017-04-07T09:24:28+00:00

Project Description

Tina Dufour – Rytter

Statements:

I Like it a lot – Jeg har været noget skeptisk, som jeg er omkring mange produkter på market – om det bare var hypet eller ej. Jeg synes at kunne fornemme en afslappet hest under ridning, som er i balance.  Carlton har været FANTASTISK springende. Jeg selv har brugt armbåndet 24/7 og energien er været i top, og har kunne sove uden søvnløse perioder. Det er klart et produkt jeg vil anbefale til øvrige ryttere og som jeg fortsat vil anvende med stor glæde. – Tina Dufour

Følg Tina online:

Facebook

Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Kære kunde. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Hvad vil du spørge om?
Connecting...
Ingen medarbejdere er ledige i øjeblikket. Prøv venligst igen senere eller kontakt os via vores kontak formular under "kontakt os"
Vi har meget travlt i øjeblikket. Vi håber derfor du har tålmodighed og vil bestræbe os på at svare dig, så hurtigt vi kan.
:
:
:
Har du spørgsmål til vores produkter? Skriv gerne til os.
:
:
Tak for dine spørgsmål og vi håber du fik den hjælp du søgte.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad