Jasmin Bahnsen
Rytter
2017-04-07T09:40:01+00:00

Project Description

Jasmin Bahnsen – Rytter

Følg Jasmin Online:

Facebook

Statements:

Lasota Energy har helt klart overrasket mig, på den positive måde!
I starten var jeg skeptisk, for hvad skulle et armbånd egentlig kunne gøre? Nu kan jeg ikke forestille mig min hverdag uden mere. Både mit eget armbånd og horsepower til hestene er en succes her.

Jeg selv bemærker forkellen ved at jeg desværre lider af søvnproblemer og vågner gerne op til 7 gange om natten. Efter jeg begyndte at bære armbåndet vågner jeg max 2 gange og det på en dårlig nat. Jeg er langt mere afbalanceret end tidligere og en god søvn er også nøglen på en god dag.

Horsepower har givet mig nogle heste der virker mere koncentreret under mig når vi arbejder. Hvad der før i tiden nemt kunne kaste dem ud af banen, der skal der en del mere til at røve koncentrationen fra dem nu.

Alt i alt kan jeg kun anbefale Lasota Energy, for os har det været en succes jeg ikke længere vil undvære. – Jasmin Bahnsen

Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Kære kunde. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Hvad vil du spørge om?
Connecting...
Ingen medarbejdere er ledige i øjeblikket. Prøv venligst igen senere eller kontakt os via vores kontak formular under "kontakt os"
Vi har meget travlt i øjeblikket. Vi håber derfor du har tålmodighed og vil bestræbe os på at svare dig, så hurtigt vi kan.
:
:
:
Har du spørgsmål til vores produkter? Skriv gerne til os.
:
:
Tak for dine spørgsmål og vi håber du fik den hjælp du søgte.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad