Patrick Seest kåret til årets fund 2016

Go-kart køreren Patrick Seest, har fornyeligt fået tildelt den fornemme titel “årets fund 2016”.
Titelen blev tildelt af Patricks tidligere klub: Syddansk Idrætsklub Viking.
I løbet af året er Patrick med på start linien ved:
  • Vandel Cup der er over 8 hele gange
  • F1/F3 serien i Racehall som er over 6 gange
  • Sommer Lemans i Racehall der er over 6 gange
  • German Open Championship.
Med mottoet: “The sky is the limit” har Patricks sat sig et mål inden for udlejnings kart. At blive Europa Mester og Verdens Mester.
“Jeg har et mål om at kunne bevise over for mig selv og andre, at selvom man er hørehæmmet, så duer man stadig til noget. Dog mener mange mennesker at fordi man er hørehæmmet, så kan man ikke stille op som atlet eller racer kører, men der vil jeg bevise det modsatte. Jeg vil vise folk inklusive mig selv, at jeg som hørehæmmet godt kan stille op til store løb som EM og VM og blive mester inden for motorsporten.
for mig, så med de rigtige folk og masser af træning, skal jeg nok nå mit mål.”, 
udtaler Patrick.

Lasota Energy og Patrick Seest

“Jeg har købt et Lasota Energy armbånd og det virker ufattelig godt på mig. Jeg mærker stor forskel på min krop idet jeg har problemer med ryggen og nakken. Efter jeg fik armbåndet på, har jeg stort set ingen smerter i ryggen og nakken og har fået meget mere energi.

Jeg synes det er uvirkeligt at sådan et armbånd kan virke så godt på mennesker, og samtidig have samme effekt på hunde og heste men det kan det, hvilket er så fantastisk for mig som dyre elsker.
At se, høre og læse om hvor godt Lasota Energy er, hvilken effekt og ændring på menneskers krop og endda dyr det har, gør at jeg gerne vil være med til at føre Lasota Energy frem i DK og endda i verden, når jeg skal rejse ud og køre internationale løb.

Jeg håber at Lasota Energy får deres navn frem til folk, især inden for motorsporten.
For indenfor motorsporten, er det både fysisk og psykisk hårdt at have fokus på banen og holde kroppen i ro når man kører gokart i lang tid.”

Vi fra Lasota Energy ønsker Patrick stort tillykke med er erhvervelsen af den nye titel og ønsker ham held og lykke med den kommende sæson.

Lasota Energy
Årets fund 2016 - Patrick Seest

billed af den ny-erhvervet pokal: “årets fund 2016”

By | 2017-05-05T09:16:33+00:00 maj 5th, 2017|Ikke kategoriseret|0 Comments
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Kære kunde. Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Hvad vil du spørge om?
Connecting...
Ingen medarbejdere er ledige i øjeblikket. Prøv venligst igen senere eller kontakt os via vores kontak formular under "kontakt os"
Vi har meget travlt i øjeblikket. Vi håber derfor du har tålmodighed og vil bestræbe os på at svare dig, så hurtigt vi kan.
:
:
:
Har du spørgsmål til vores produkter? Skriv gerne til os.
:
:
Tak for dine spørgsmål og vi håber du fik den hjælp du søgte.
Was this conversation useful? Vote this chat session.
Good Bad